La Connexió: Un Salt Quàntic en Conscienciació

connexioLa Connexió Sanergètica restableix la sintonia entre les línies energètiques del nostre cos i la xarxa energètica del planeta i de l'Univers. La Connexió ens situa a cadascú en el just camí de la vida i ens permet avançar en un estat d'equilibri, activant un intercanvi continu de llum i informació adequada a cada esser.

La Connexió Sanergètica serà una experiència determinant per al futur de la seva existència.

La Connexió es fa una sola vegada a la vida

La Connexió no és cap tractament, és una tècnica renovadora que implica al client en el seu procés de sanació bioenergètica, emocional, etc.

 

La Connexió es realitza en dues sessions en dos dies consecutius

 

En la primera visita, el/la sanergista li explicarà el procés de la sanació a través de la Sanergía i el funcionament de la Connexió. Després, podrà decidir si és oportú fer-se connectar.

No hi ha contacte físic entre sanergista i client. Estirat en la llitera i relaxat, el client gaudeix de sensacions, potser noves, en el seu cos i esperit. Cada sessió té una durada d'uns 20 minuts estirat en la llitera.

El seu sanergista li 
explicarà què o qui ha estat la causa dels desequilibris bioenergètics i/o emocionals que produeixen els símptomes que pateix. Sabem per experiència que, només aquesta informació, s'aconsegueix evitar recaigudes a les persones informades. Exigeixi aquesta informació.

 

La Connexió Sanergètica transformarà la seva vida

 

La Connexió condueix a un estat de pau interior, un augment creixent de la capacitat cerebral i de la intuïció, un estat d'optimisme, positivisme i benestar. Vostè desenvoluparà el seu instint de supervivència, interpretant millor els senyals de l'Univers, gràcies a un nou estat més conscient.

 

S'aconsella fer dues sessions de Sanergía abans de la Connexió.

 

Sanergia Conexion blanc

Back to top