La Sintonització Sanergètica: el cicle complet de la Sanergía

Sintonitzacio

Es recomana el cicle complet de Sanergía a persones que pateixen de alguna patologia i a aquelles que vulguin viure la experiència completa de la Sintonització Sanergètica.

El cicle complet de la Sanergía es composa de tres fases:

     • Sessions de Sanergía

     • Descodificació dels símptomes (descobrir les causes)

     • Sintonització

Cada fase està composta de dues sessions sanergètiques.

Fase 1 • Sintonitzar el seu cos físic amb el seu camp àuric

1ª i 2ª consulta de Sanergía (vegeu Primera consulta)

Fase 2 • “Mens sana in corpore sano”: eliminar l'antic esquema d'alteracions.

S'aconsellen aquestes dues sessions a qualsevol persona amb alteracions en la seva energia, que li generin problemes de salut. L'objectiu és evitar les recaigudes, eliminant les causes. El conjunt de dues consultes posa en marxa un sistema de autocuració i eliminació  sistemàtica dels símptomes que alteren l'equilibri bioenergètic de la persona. Obre la porta a un nou estat de consciència.

 3ª Consulta de Sanergía:

 Abans de començar la sessió de Sanergía a la llitera, li comentaré què o qui va ser la causa dels desequilibris bioenergètics i/o emocionals que van causar els símptomes que pateix. Sabem por experiència que, només amb aquesta informació, s'aconsegueix evitar recaigudes a les persones informades. Exigeixi aquesta informació.

 4ª Consulta de Sanergía:

 Completa el cicle multidimensional: La sanació es produeix en els nivells físic, emotiu, mental i espiritual. Posa en marxa un enllaç de correccions i sanacions a nivell energètic, correccions i ajustaments bioenergètics que actuaran per sempre. Sanergía té una intel·ligència que va més enllà de la que posseeix l'esser humà i s'adreça cap on és necessària. S'aconsella deixar entre 3 i (màx.) 30 dies entre les dues sessions.

Fase 3 • La Sintonització amb l'Univers: La Sintonització Sanergètica.

Es fa en dues sessions, en dos dies consecutius. Obre la percepció i la consciència multidimensional.

 5ª i 6ª Consultes de Sanergía:

Combinades amb les quatre sessions descrites en les Fases 1 i 2, la tercera fase arriba al mateix objectiu que la “Connexió Sanergètica”: Un estat de pau interior, un augment creixent de la capacitat cerebral i de la intuïció, un estat d'optimisme, positivisme i benestar. Vostè desenvoluparà el seu instint de supervivència interpretant millor els senyals de l'Univers, gràcies a un nou estat més conscient. Els seus poders de sanador(a) es desenvoluparan contribuint així a pujar la vibració del planeta.

Back to top