el creador

 Pròleg del llibre "El Creador", d'Alessandro Di Massi  (Traducció de l'original en castellà)

El llibre que tens a les mans és especial i únic.
Especial perquè està fet amb molt d'amor i humor, components essencials en els temps actuals , on l'estrès fa efecte en la conducta de les persones i ens oblidem d'aquest patró original de quan érem nens.
Amor és el que trobaràs a cada pàgina perquè t'arribi aquesta energia sanadora que, com diu Alessandro, cura les ferides de l'ànima i també les físiques .
Humor perquè el seu autor, Alessandro, utilitza el seu particular llenguatge que ell anomena "itañol", barreja dels set idiomes que parla . Igualment , per això , la lectura d'aquest llibre és tan senzilla i amena que fins i tot un nen pot entendre. Les seves conferències, xerrades i cursos també tenen un toc divertit per la seva original forma d'expressar.
És únic perquè fins ara no s'havia escrit cap llibre sobre Sanergía. Et preguntaràs què és Sanergía ?. L'aniràs descobrint a mesura que vagis llegint, però puc anticipar que és un conjunt de sanació amb energies, creat per Alessandro Di Masi, a través del qual et transformes en un ésser conscient capaç de connectar amb el món interior per assolir l'espiritualitat. Tots podem ser feliços si ens ho proposem perquè, com diu l'autor, "depèn de tu i només de tu trobar la teva pau interior".
Des del moment en què vaig començar a llegir-lo, em impregnar d'aquesta energia positiva, de milers de sensacions que trobaràs a cada pàgina i, potser et passarà com a mi, que em vaig sentir canviada, comprendre actituds i coses que abans no entenia i que han fet que no em compliqui tant la vida i sigui més feliç.
S'ha escrit molt sobre Reiki, teràpies vibracionals, mètodes de curació naturals, física quàntica, etc., però Sanergía encara ningú ho havia fet. Només l'autor, després de moltes investigacions i experiments, ha esbrinat per què s'ha avançat tant a nivell tecnològic i contràriament l'ésser humà és més infeliç i mor molt més jove per infarts o càncer.
En equilibrar les energies del teu cos i connectar-te amb la Ment Universal, tots els teus sentits estan molt més receptius, la teva intuïció desperta i, per això, saps ja, per endavant, què o a qui has d'apartar de la teva vida per estalviar-te el patiment i així la malaltia, ni més ni menys .
Com a anècdota puc dir que la primera vegada que vaig veure l'Alessandro el vaig confondre amb un missatger que em portava un paquet ... En realitat no estava gaire equivocada . A mesura que anava transcrivint el llibre, em va arribar el seu missatge i espero que t'arribi a tu també: "la gran majoria de malalties que pateix l'ésser humà es pot evitar anant a l'arrel, a la causa que les provoca".
A les teves mans està el ser el creador del teu propi benestar. Atreveix-te, ets únic, especial, com ho és aquest llibre. Vola com l'àguila i veuràs el meravellosa que és la vida.
Agraeixo a l'Alessandro, de tot cor, la seva confiança, per brindar l'ocasió de fer-me partícip d'aquest llibre i fer així realitat un dels meus somnis.

Maite Simeón

Back to top