candauPolítica de Privacitat de puntzerosanergia.com

Aquesta Política de Privacitat regeix la manera en la que Punt Zero Sanergía recopila, utilitza, manté i divulga la informació recollida dels usuaris ("Usuari") del lloc web puntzeroSanergía.com ( "Lloc" ). Aquesta política de privacitat s'aplica al Lloc i tots els productes i serveis oferts per Punt Zero Sanergía .

Informació d'identificació personal

Els usuaris poden visitar el nostre lloc de forma anònima. Recollirem informació d'identificació personal dels usuaris només si voluntàriament ens faciliten aquesta informació.

Informació d'identificació no personal

Podem recopilar informació d'identificació no personal sobre els usuaris quan interactuen amb el nostre lloc. La informació d'identificació no personal pot incloure el nom del navegador, el tipus d'equip i informació tècnica sobre els usuaris mitjançant la connexió al nostre lloc, com ara el sistema operatiu i els proveïdors de serveis d'Internet utilitzats i altra informació similar.

Les galetes del navegador web

El nostre lloc pot utilitzar "cookies" per millorar l'experiència de l'usuari.  El navegador web de l'usuari col·loca cookies al seu disc dur per a propòsits de registre i, de vegades, per rastrejar informació sobre l’equip. L'usuari pot optar per configurar el seu navegador perquè rebutgi les galetes o perquè li avisi quan s'envien galetes. Si ho fa, tingueu en compte que algunes parts del lloc poden no funcionar.

Com utilitzem la informació recopilada

Punt Zero Sanergía pot recopilar i utilitzar la informació personal amb la finalitat de servei al client. La informació que vostè proporcioni ens ajudarà a respondre a les seves sol·licituds i les necessitats de suport de manera més eficient.

Com protegim la seva informació

Adoptem les pràctiques adequades de recollida, emmagatzematge i processament i les mesures de seguretat per protegir contra l'accés no autoritzat, alteració, divulgació o destrucció de la seva informació personal, informació de transaccions i les dades emmagatzemades en el nostre Lloc.

Compartir la seva informació personal

Nosaltres no venem ni lloguem informació a tercers, sobre dades d'identificació personal.

Llocs web de tercers

Els usuaris poden trobar continguts en el nostre Lloc que enllacin als llocs i serveis de tercers. No tenim control sobre el contingut o enllaços que apareixen en aquests llocs i no som responsables de les pràctiques emprades per llocs web vinculats cap o des del nostre Lloc. A més, aquests llocs o serveis, incloent el seu contingut i enllaços, poden canviar constantment. Aquests llocs i serveis poden tenir les seves pròpies polítiques de privacitat i polítiques de servei al client. La navegació i interacció en qualsevol altre lloc web, incloent llocs web que tenen un enllaç al nostre Lloc, està subjecta als termes i polítiques pròpies d'aquell lloc web.

Canvis en aquesta política de privacitat

Punt Zero Sanergía té la facultat d'actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Quan ho fem, revisarem la data d'actualització en la part inferior d'aquesta pàgina. Animem als usuaris a comprovar amb freqüència aquesta pàgina per a qualsevol canvi, per mantenir-se informat sobre com estem ajudant a protegir la informació personal que recollim. Vostè reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar aquesta política de privacitat periòdicament i prendre consciència de les modificacions .

La seva acceptació d'aquests termes

En utilitzar aquest Lloc, vostè expressa la seva acceptació d'aquesta política. Si vostè no està d'acord amb aquesta política, si us plau no utilitzi el nostre Lloc. El seu ús continuat del Lloc després de la publicació de canvis en aquesta política serà considerat com la seva acceptació d'aquests canvis .

Per contactar amb nosaltres

Si vostè té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, les pràctiques d'aquest Lloc, o les seves relacions amb aquest Lloc, si us plau posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

verificatAquest document ha estat actualitzat el 19 maig de 2014

Back to top