Què és Sanergía ?

Sanergia

Sanergía és una filosofia positivista, desenvolupada per l'investigador científic italo-belga Alessandro Di Masi, que aporta benestar, harmonia i serenitat. Reuneix elements de la Connexió, Sintonització, Programació Neuro-Lingüística, Neuroplasticitat , Metafísica, Positivisme, Física Quàntica i Llei de l'Atracció. Inspirant-se en les filosofies i tècniques energètiques orientals, Di Masi va crear una cosa nova que no admet cap definició tradicional.

Sanergía utilitza la tècnica vibracional, desenvolupada per Alessandro Di Masi, a partir de l'energia generada per noves freqüències mesurables en l'Univers des de 1987-1989, facilitant una vibració més elevada. Tot vibra. Tot està sempre en moviment. La vibració del planeta canvia constantment. Les freqüències de Sanergía ens permeten connectar amb el camp eteri del planeta que conté la ment de cada ésser. La Connexió Sanergètica et reconnecta amb aquesta font d'informació prevista especialment per a tu, en el teu propi disseny original.

Sanergía equilibra qualsevol alteració energètica dels nostres cossos subtils i físics, és compatible amb tot i mai va perjudicar o danyar a ningú. El sistema auto correctiu es posa en marxa des de la primera sessió, actuant per sempre.

Amb Sanergía ens fem més conscients de tot allò que ens envolta, de tot el que està passant en les nostres vides. És un salt quàntic en conscienciació. El despertar a una nova consciència.

La paraula Sanergía té el seu origen en la fusió de les paraules Saviesa, Salut i Energia.

La Sintonització i la Connexió augmenten espectacularment la consciència, la intuició i el do de l'auto-sanació.

Back to top